Mødested i Amadores, Gran Canaria

Gloria Palace Royal Hotel & Spa byder på fantastiske faciliteter for afholdelse af forretningskonferencer, møder eller præsentationer.

Med beliggenheden i Amadores, et indbydende ferieresort på den tropiske ø Gran Canaria, er den rette stemning lagt for denne type arrangementer; formel, og alligevel afslappet. Det fantastiske klima hele året er indbydende for alle typer events eller ture. Plus, Gloria Palace Royal har to store lokaler for konferencer: Lobby lokalet, med 130 m², og plads til 65 personer, og Events lokalet med 752 m² og plads til 300 personer. Begge har store vinduer med masser af naturligt lysindfald der bringer en varmere og mere forfriskende stemning til din forsamling.

Disse lokaler er alle forsynet med de ideelle faciliteter, inklusive aircondition, internt tv og moderne audiovisuelle systemer som projektorer og skærme, internetforbindelse er også tilgængelig.

Sædearrangementer i hvert lokale kan tilpasses dine forretningskrav, som teater, klasselokale, eller bestyrelseslokale. Catering ydelser kan leveres fra en menu med et bredt udvalg af retter.

WIFI
  • 01meet.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.