Spa Royal

Efter att ha solbadat vid poolen, kan man ta sig en runda på Spa Royal för att njuta ännu mer av semestern.

De gäster som besöker Gloria Palace Royal Hotel & Spa får en härlig upplevelse. Här finns mysiga lokaler, enastående utsikt över Amadores strand och makalösa spa-behandlingar.

Följ banan i den hydrotermiska bassängen. Den är 35°C varm och innehåller flera massagestationer, där det finns vattensängar med bubblor, vattenstrålar med olika tryck och “svanhalsar”, som stimulerar blodcirkulationen och får kroppen att slappna av. Efter en sån behandling blir man otroligt pigg (mot extra avgift).

Välj bland en mängd olika behandlingar, med tekniker från hela världen. Exfoliering av kroppen med ingefära och havssalt gör att huden känns yngre och man mår bra till kropp och själ. Reiki rensar ut och återställer den naturliga balansen och en Liftosome ansiktsbehandling gör att man känner sig många år yngre.

Bastu, turkiskt bad och ett gym finns också kostnadsfritt till förfogande för alla gäster. På skönhetssalongen Wellness & Spa Gloria Palace, har man 5 sensationella behandlingsrum, manikyr och pedikyr, reception och en terrass för avslappning.

Öppettider: 10:00-19:00

WIFI
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.