Spa Royal

Etter å ha ligget i solen ved bassenget, kan du ta turen til Spa Royal for å nyte ferien enda mer.

Med intime områder, fantastisk utsikt over Amadores stranden og uovertrufne terapier, vil gjestene på Gloria Palace Royal Hotel & Spa oppleve gledene.

Prøv ut kretsen ved det animerte bassenget. Det er oppvarmet til 35 ºC, og det har forskjellige massasjestasjoner, inkludert hydrosenger med bobler, trykkdusjers og svanehals, som vil stimulere blodsirkulasjonen, samt hjelpe deg å slappe av og føle deg med levende enn noensinne (ekstra kostnad).

Velg fra det store utvalget av behandlinger, som knytter sammen teknikker fra hele verden. En kroppsskrubb med ingefær og sjøsalter som forynger din hud og lyser opp din sjel; Reiki som renser deg og gjenoppretter integrert balanse, og en ansiktsbehandling Liftosome som vil få deg til å føle deg mye yngre!

En badstue, tyrkisk bad og et treningsstudio er også tilgjengelig for alle gjestene, helt kostnadsfritt. På skjønnhetssenteret, “Wellness & Spa Gloria Palace”, tilbys gjestene 5 oppsiktsvekkende behandlingsrom, manikyr og pedikyr, en resepsjon og et avslappende terrasseområde.

Åpningstider: 10.00 til 19.00

WIFI
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.