AC Hotel Gran Canaria, Las Palmas

AC Hotel Gran Canaria er et flott alternativ for en spennende byferie for alle reisende, fra entusiastiske forretningsreisende til de som reiser på ferie. Med et unikt design, flotte fasiliteter og en førsteklasses beliggenhet, ligger dette 4-stjerners hotellet i den livlige kjernen av Las Palmas, bare et skritt bort fra byens mest berømte attraksjoner.

Ettertraktet på grunn av sine toppmoderne funksjoner og forretningsvennlige tjenester, er AC Hotel Gran Canaria det ideelle stedet for å holde bedriftens møter og relaterte hendelser. Høyhastighets Wi-Fi, 7 møterom å velge mellom og profesjonell assistanse er bare noen av de mange fordelene du kan nyte.

Noen av de ønskelige detaljene av 4-stjerners kvalitet du kan se frem til er minimalistisk innredning, svømmebasseng på taket, komfortable rom og en bemerkelsesverdig restaurant med en rekke deilige forslag på tilbud. Nyt den fantastiske utsikten over de omkringliggende bydelene, prøv ut treningssenteret og badstuen, eller slapp av i den beroligende AC baren.

Komfort og bekvemmelighet er høyt prioritert hos AC Hotel Gran Canaria – et flott utgangspunkt for en lovende ferie.

  • 00home.jpg
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.