Restauranter og barer på AC Hotel Gran Canaria

Nyt hver porsjon som serveres på den trendy restauranten og baren som dette 4-stjerners hotellet i Las Palmas har åpne for sine gjester.  

Deilige internasjonale retter serveres på denne restauranten som vil sjarmere enhver gjest. Unn deg lekker buffet til frokost, og elegant à la carte retter til lunsj og middag, mens du nyter den fantastiske utsikten over byen.

Prøv noen av de håndplukkede forslagene til dette 4-stjerners hotellet, som bruker lokale ingredienser for å lage en guddommelig matopplevelse for alle.

Frokost er tilgjengelig fra 07.00 til 11.00. I helger og ferier, blir frokost servert en time senere. Lunsj varer fra 13.00 til 16.00 og middag kan nytes fra kl. 20.00 til 23.00.

Uformelle lunsjer med bedriftens ansatte, kan nytes nede i hotellets lounge i AC baren, der dere kan nyte en uformell samtale over et lett måltid – en praktisk måte å diskutere forretninger på.

  • 01restaurant.jpg
  • 02restaurant.jpg
  • 03restaurant.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.