AC Hotel Gran Canaria, Parque Santa Catalina, Las Palmas

GPS Koordinater : Breddegrad 28° 8'31.46"N Lengdegrad 15°25'48.92"W


De reisende vil bli overrasket over alt Las Palmas har å tilby. Som hovedstaden på Gran Canaria, har denne livlige byen de viktigste funksjonene som definerer kultur og moderne livsstil. Fra typisk arkitektur, museer og tradisjonell gastronomi til solfylte strender, endeløse butikker og et livlig uteliv – Las Palmas handler om urban underholdning.

Hotellet ligger i nærheten av byens hovedattraksjoner, og denne eksklusive beliggenheten til AC Hotel Gran Canaria er en stor fordel for turister og entusiastiske reisende. Like utenfor hotellet vil gjestene bli møtt av Parque Santa Catalina. Denne plassen blir betraktet som et hot-spot i byen, og den huser noen av de beste restaurantene, barene og spennende nattklubbene i Las Palmas.

Playa de las Canteras er en av de mest verdsatte strendene i området, og er høyt respektert for sitt lagunelignende vann og myke, gylne sand. Heldigvis for gjestene er denne stranden bare en rask spasertur fra hotellet, som ligger i nærheten av den historisk anerkjente sjøporten, Puerto de la Luz. Fiskerlandsbyen La Isleta, som ligger på en halvøy, er også innen rekkevidde, og dette er et flott sted for en dagstur for å utforske landskapet under oppholdet ditt.

Lidenskapelige shoppere vil elske den fasjonable atmosfæren i Las Palmas, som kjennetegnes for sin enorme kommersielle karakter. Foruten Calla Triana, byens mest populære handlegate, er det også verdt å ta et besøk innom kjøpesenteret El Muelle og Corte Inglés.  

Vest for AC Hotel Gran Canaria, vil gjestene finne det anerkjente Alfredo Kraus Auditorium, en betydelig kulturell arena i Las Palmas. For mer et mer behagelig øyeblikk som er gjennomsyret av kultur, bør du sørge for å stikke innom et av de mange museene i byen.

Gran Canaria lufthavn ligger kun en 20-minutters kjøretur unna hotellet.

  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.