Fasilitetene på AC Hotel Gran Canaria

Enten du ønsker en rolig ferie eller trenger å være kun en musetast unna din personlige e-post, har moderne AC Hotel Gran Canadia arrangert praktiske løsninger for alle.

Våkn opp og kjenn komforten rundt deg hver morgen mens du bor på dette 4-stjerners hotellet. Rommene som tilbyr på AC Hotel Gran Canaria stiller med moderne fasiliteter og hyggelig utsikt over byen, og sørger for å lette stresset under forretningsreisen og oppmuntre gjestene til å slappe av i fred og ro.

En buffet som består av sublime smaker vil gi deg en deilig start på dagen. Til lunsj og middag, erstatter AC Hotel Gran Canarias restaurant den rike buffeen med en flott à la carte meny.

Lettere måltider og drinker serveres i AC baren, som er et fint alternativ for uformelle forretningsmøter og sosialt samvær. Dykk ned i ren ro i svømmebassenget på taket (sesongåpent), og pass på å nyte det flotte anlegget under hele oppholdet. Kostnadsfrie håndklær deles på hotellet. Et velutstyrt treningssenter og en tåkete badstue er to andre fasiliteter hotellet har tatt med for din fornøyelse.

Med et vidt spekter av fasiliteter, diverse utstyr og høyhastighets Wi-FI internett, vil dette 4-stjerners hotellet imøtekomme alle de krav du skulle ha i forhold til ditt forretningsmøte. De som ønsker å ha internett på rommet, eller i hotellets lounge, kan be om denne tjenesten i resepsjonen. Kostnadsfritt Wi-Fi kan nås på alle hotellets fellesområder.

Ekstra tjenester består av kostnadsfrie aviser og minibar, portnertjeneste og en safe (på forespørsel).

  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.