Rom og suiter på AC Hotel Gran Canaria

Enten det er forretninger eller fritid som bringer deg til denne fantastiske byen, vil ditt opphold på 4-stjerners AC Hotel Gran Canaria bli en fredfull opplevelse.  

AC-rom
Sofistikerte detaljer og en moderne innredning pryder disse komfortable rommene. Gjestene vil bli glade for den innbydende dobbeltsengen, eller de to enkeltsengene på rommet, samt den privilegerte utsikten over byen og de utmerkede bekvemmelighetene på rommet.

En tv med over 20 kanaler, individuelt klimaanlegg, telefon, kostnadsfri minibar og Wi-Fi (på anmodning) har alle blitt inkludert. Badene er utstyrt med et sett av AC toalettsaker, samt et badekar og en hårføner.

AC superior rom
Flott utsikt over byen fra din innkvartering. Nyt den enkle pynten som fyller disse rommene, samt deres romslighet. Maksimal komfort, to enkeltsenger eller en dobbeltseng, kostnadsfri minibar og Wi-Fi forbindelse (ekstra gebyr) er inkludert.

En tv med over 20 kanaler å velge mellom, individuelt klimaanlegg, telefon og en avslappende atmosfære gjør AC superior rom til det perfekte valget. Et stort bad med kostnadsfrie toalettsaker fra AC, et badekar, hårføner, badekåper og tøfler er også inkludert.

  • 01room.jpg
  • 02home.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.