AC Hotel Gran Canaria, Las Palmas

Het AC Hotel Gran Canaria is een uitstekende optie voor een spannende vakantie aan de rand van de stad voor elke reiziger, van enthousiaste zakendelegaties tot uitbundige vakantiegangers. Met een uniek ontwerp, uitstekende faciliteiten en een toplocatie staat dit 4-sterrenhotel in de bruisende kern van Las Palmas, op een steenworp afstand van de bekendste bezienswaardigheden van de stad.

Het AC Hotel Gran Canaria wordt alom gewaardeerd om de state of the art mogelijkheden en bedrijfsvriendelijke service en is de ideale plek voor het houden van zakelijke bijeenkomsten en aanverwante evenementen. WiFi, 7 vergaderzalen waar u uit kunt kiezen en professionele bijstand zijn maar een paar van de vele voordelen waar u van profiteert.

Enkele 4-sterrendetails waar u naar uit kunt zien zijn de minimalistische inrichting, een zwembad op het dak, comfortabele accommodatie en een uitstekend restaurant met een gevarieerd aanbod aan overheerlijke gerechten. Geniet van adembenemend uitzicht van het omringende stadspanorama, probeer het fitnesscentrum en de sauna en ontspan in de gezellige AC Bar voor wat heerlijke momenten van ontspanning.

Comfort en gemak staan hoog op de prioriteitenlijst van het AC Hotel Gran Canaria – betrouwbare kenmerken voor een veelbelovende vakantie.

  • 00home.jpg
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.