Gruppereiser til Las Palmas, AC Hotel Gran Canaria

Den eksepsjonelle beliggenheten til dette 4-stjerners hotellet gir grupper lett tilgang til byens mest attraktive severdigheter.

Restauranter, barer og timevis med underholdning kan nytes rett utenfor døren til hotellet i den berømte Parque Santa Catalina. Avhengig av hvilken til på året du kommer på besøk, tar denne populære plassen imot en rekke spennende festivaler – noe som bør tas under vurdering når du bestiller ferien din.

Grupper som foretrekker å slappe av i solen, kan lett spasere ned mot de to urbane strendene i området. Playa de las Alcaravaneras ligger i nærheten av den lokale sjøporten, og er ideell for de som liker å sole seg. Surfere vil like byens moderate klima og livlige bølger langs Playa de Las Canteras. Byen La Isleta, som ligger på en halvøy, ligger også i nærheten – en kanarisk perle som er verdt å utforske.

Dra på shopping i Las Palmas. Calle Triana, som er kjent for sine varehus og butikker, er byens viktigste kommersielle gate, og karakteriseres av sin ungdommelige ånd, modernistiske arkitektur og gode tapasbarer. Mens aktive golfere finner paradiset på Real Club de Golf Las Palmas, vil de som liker å gamle bli glade for å oppleve litt moro på det glitrende Gran Casino Las Palmas.  

Besøk de viktigste kulturelle attraksjonene som kjennetegner Las Palmas. Sørg for å besøke den eldste bydelen, Vegueta, en tradisjonell kanarisk by, fylt med pittoresk arkitektur og sjarmerende små torg. Museo Casa de Colón og El Museo Canario er bare to av de mange museene i området. Den prestisjetunge Alfredo Kraus konserthallen er et must for nysgjerrige turister.

  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.