Restauranger och barer på AC Hotel Gran Canaria

Njuta av alla rätter på den trendiga restaurangen och baren som det här 4-stjärniga Las Palmas-hotellet har att erbjuda sina gäster.  

De delikata, internationella rätterna som serveras på restaurangen uppskattas mycket av alla gäster. Ät av den läckra frukostbuffén och den eleganta a la carte-menyn till lunch och middag och njuta av den enastående utsikten över staden.

Här används lokala ingredienser för att skapa en ypperlig matupplevelse, så gå inte miste om att prova på de olika utvalda rätterna som det här 4-stjärniga hotellet rekommenderar.

Frukost serveras mellan 07:00 och 11:00. Under veckoslut och andra helgdagar serveras morgonmålet en timme senare. Lunchen serveras mellan 13:00 och 16:00 och middagen kan avnjutas mellan 20:00 och 23:00.

Vill man äta en mer informell lunch med affärskollegor finns AC baren, där man kan beställa lätta rätter och samtala i all enkelhet – som kan vara praktiskt om man vill prata affärer.

  • 01restaurant.jpg
  • 02restaurant.jpg
  • 03restaurant.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.