wifi_en

Faciliteiten in Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

Wie een bezoek brengt aan Hotel Rural Paradise Las Tirajanas mag zich verheugen in een aantrekkelijk aanbod faciliteiten en diensten tijdens een ontspannen vakantie bovenop een berg.

Gasten die juist komen voor het heerlijke klimaat op Gran Canaria, zullen blij zijn met een uitnodigend buitenzwembad in dit rustieke hotel. Om ervoor te zorgen dat gasten het hele jaar door van deze faciliteit kunnen genieten, kan het zwembad worden verwarmd of het kan, afhankelijk van het weer, met een schuifdak overkapt worden.

U zult zich herboren voelen als u in de kamers en suites van Hotel Rural Paradise Las Tirajanas verblijft. Uitgerust met een rustgevend, koloniaal decor, uitzicht op de bergen en een set uitnodigende verzorgingsproducten op de kamer, zal het niet lang duren voordat u afdwaalt in pure sereniteit en ontspanning.

Een gezellige loungehoek bij het haardvuur, een tv-hoek, een souvenirwinkel, een internethoek (tegen betaling) en een lobbybar zijn zo maar een paar gezellige settings in dit 4-sterrenhotel. Voor uw gemak is er ook gedacht aan een bagagekamer en WiFi in de lobby.

Maak deze ervaring helemaal af met een overheerlijk buffet of een diner à la carte in de “Santiago el Grande” en trakteer uzelf op een lekkere cocktail bij de zwembadbar. Breng een bezoek aan het Spa Vulcano & Wellnesscenter en ga uzelf helemaal te buiten aan de vele suggesties die u worden aangeboden door deze locatie.

En omdat vrije tijd en ontspanning bovenaan de lijst staan tijdens uw vakantie heeft dit 4-sterrenhotel een ruim aanbod aan mogelijkheden voor u samengesteld waarmee u uw vrije tijd kunt vullen. Van creatieve activiteiten overdag (schilderklassen, sieraden maken, handwerk vervaardigen, enz.) tot een buitentennisbaan, een fitnessruimte, een veld waar u kunt boogschieten, beachvolleybal, darten, tafeltennisfaciliteiten en een speelveld voor de jongeren, u wordt de hele dag bezig gehouden.  

Ook bijeenkomsten en gezellige evenementen kunnen worden georganiseerd in Hotel Rural Paradise Las Tirajanas, een schitterende bestemming die indruk zal maken op delegatieleden - of op uw toekomstige bruid.

 
  • hotel_04.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_05.jpg
 

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.