wifi_en

Restaurants en bars in Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

Het restaurants en de bars in Hotel Rural Paradise Las Tirajanas voorzien gasten van tal van suggesties en op de aankomst van gasten die een diner van hoge kwaliteit op prijs stellen wordt geanticipeerd met een glimp van het adembenemende landschap eromheen.

Het 4-sterrenrestaurant “Santiago el Grande”, met internationale buffetten, vegetarische maaltijden, traditionele Canarische recepten en desserts, zal al uw verwachtingen overtreffen. De chef van het hotel gelooft er heilig in dat gezonde eetgewoonten tot een betere leefstijl leiden en hij zal dan ook de meest veeleisende verzoeken overwegen om u op uw allerbest te laten voelen.

Typische gerechten als “ropa vieja” (verschillende soorten vlees), “carajacas” (vlees van het Iberisch schiereiland met aardappels en noedels), of unieke smaken als gefrituurde kaas met tomatenjam zijn een genot voor uw smaakpapillen. “Santiago el Grande” biedt plaats aan maximaal 250 personen en is ideaal voor banketten en gezellige evenementen.

In het aangrenzende à la carte restaurant kunnen gasten die verblijven op basis van halfpension terecht, maar zij moeten wel apart bij betalen.

De lobbybar is een heerlijke plek waar gasten achterover kunnen leunen en kunnen luieren terwijl zij genieten van een hapje en een drankje! Hier worden overheerlijke versgebakken gebakjes geserveerd van de hand van de chef van het hotel en gasten zullen versteld staan van de verrukkelijke delicatessen die hier te verkrijgen zijn. Andere specialiteiten die dit hotel biedt zijn verschillende soorten koffie en chocolademelk.

Terwijl u uw dag zonnebadend doorbrengt aan de rand van het zwembad, gaat u naar de bar aldaar om een tropische cocktail te bestellen die dit perfecte vakantiemoment helemaal afmaakt.

 
  • hotel_01.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_04.jpg
 

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.