wifi_en

Bruiloften en groepsvakanties, Gran Canaria, Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

Zorg er tijdens uw verblijf op deze toplocatie wel voor dat u en uw groep profiteren van de vele vrijetijdsmogelijkheden in de open lucht.

Groepen die nauw contact willen hebben met de natuur, hebben de perfecte vakantiebestemming gevonden in Hotel Rural Paradise Las Tirajanas. Wandelen (via ferrata), bergbeklimmen, trektochten maken, tochten op quads en fietstochten door de landelijke omgeving van San Bartolomé de Tirajana, kunnen worden georganiseerd door avontuurlijke groepen.  

Populaire locaties voor deze activiteiten zijn de natuurparken Pilacones en Roque Nublo – op maar een klein stukje rijden. Voor iets nieuws schrijft u zich in voor de “herderssprong”, een Canarische volkssport die het erfgoed van de herders op Gran Canaria in ere houdt.

San Bartolomé de Tirajana is ook een idyllische plek om te ontspannen. Maak een moment vrij om te mediteren, een boek te lezen of te genieten van het landschap dat dit pittoreske dorpje omringt. Groepen kunnen in het hotel dagelijks meedoen aan aerobics, boogschieten, beachvolleybal en tafeltennis (6 keer per week). Er zijn ook pingpong- en dartsfaciliteiten, een buitentennisbaan (tegen betaling), een ruimte met gewichten en een fitnesscentrum aanwezig.

Wijnproeven, yoga, schilder-, keramiek-, handwerklessen en een cursus juwelen maken behoren ook tot de activiteiten die Hotel Rural Paradise Las Tirajanas aanbiedt aan groepen.

U moet zeker een bezoek brengen aan de water- en themaparken op het eiland en ontdek de cultuur van het dorpje door middel van een heerlijke avond met uw groep te genieten van de traditionele keuken.

Gedenkwaardige bruiloften kunnen worden georganiseerd door dit rustieke hotel, waarbij het garandeert dat het u op uw speciale dag aan niets ontbreekt. Voortreffelijke gerechten, bloemarrangementen, entertainment en een onvergetelijk landschap doen elke bruid en bruidegom stralen.

 
  • hotel_06.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_02.jpg
 

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.