Gloria Palace Royal Hotel & Spa, Amadores, Gran Canaria

GPS koordinater: Breddgrad 27°47'33.14"N Längdgrad 15°43'21.94"W

 

 

Det här fantastiska hotellet, som har 4 stjärnor superior, ligger i Amadores – en kanarisk semesterdestination som växer i popularitet. Amadores ligger 1 km utanför Puerto Rico på södra Gran Canaria, med en vacker strand och lugnt, djupblått hav. Den fina, vita sanden är perfekt för den som vill ligga och lapa sol och det finns fullt av aktiviteter för alla!

Den här trevliga resorten har utformats för sköna semestrar. Man kan hitta det mesta på nära avstånd från hotellet och Gloria Palace Royal Hotel & Spa ligger i händelsernas centrum. Alldeles nedanför hotellet går det en trätrottoar längs havet, som kantas av många restauranger och barer. Här kan man roa sig med pedalbåtar eller ligga på en solsäng och läsa en bok och sedan pröva på några lokala, läckra maträtter och se solen gå ner över horisonten.

Puerto Rico ligger bara fem minuter därifrån med bil, på den del som anses vara öns soligaste. Denna lilla semesterort har en konstgjord, vit sandstrand där man kan njuta av sköna simturer. Vid den familjevänliga resorten går det att roa sig med en mängd olika vattensporter, som vattenskoter, windsurfing, båtutflykter och dykning. Vik en dag för shopping på det stora köpcentret i närheten och glid in på Gloria Palace Royal i lagom tid för den härliga middagen.

Flygplatsen ligger ungefär 50 km från hotellet – en härlig tur som det bara tar 40 minuter att åka längs kusten med bil.WIFI
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.