Restauranger och barer

När man är på semester eller affärsresa vill man riktigt kunna njuta. På restaurangerna och barerna på Gloria Palace Royal Hotel & Spa är det en skön stämning och här blir man verkligen omhändertagen.

Huvudrestaurangen – Från den här designer-restaurangen, utrustad med luftkonditionering, har man en enastående utsikt över den djupblå oceanen hela dagen lång. Det är en rökfri restaurang med inglasad terrassdel. Här serveras frukost, lunch och middag. Under kvällstid gäller formell klädsel – dvs. långbyxor för herrarna.
Till frukost kan man ta för sig av delikata bakverk, olika mjölkprodukter, ett härligt utbud av bröd, marmelader, juicer, kaffe, ost och kallskuret varje morgon. Ägg i olika former serveras, samt korv och typiska spanska churros som serveras varma, liksom bacon.
Till både lunch och middag sprakar den uppdukade buffén av färger med olika sallader, soppor, bröd, kallskuret, patéer och ostar. Man kan beskåda matlagningsshower av färskt kött och fisk och välja bland mycket annat, som pommes frites, grönt, pasta och ris. Lämna plats för desserten, för här finns olika ostar, färsk frukt, kakor och glass att förföras av.

Manliga gäster ombeds bära långbyxor till middagen i restaurangen.

Öppettider:
Frukost – 08:00-10:00
Lunch – 13:00-15:30
Middag – 18:30-21:30

Kaia Restaurant – För att pröva på en annorlunda miljö ska man gå till restaurang Kaia till middag. Den här underbara a la carte-restaurangen erbjuder rätter från internationellt kök. Den ligger på hotellets takterrass och gästerna har enastående panoramautsikt härifrån.

Öppettider: måndag - söndag mellan 19:00-22:30

Lobbybaren – Inte lång från det magiska vattenfallet i entréhallen, serveras goda drinkar och färskpressade fruktjuicer i lobbybaren.

Öppettider: 10:00-18:00

Poolbaren – Vid infinity-poolen, som verkar oändlig, kan man vara hela dagen ända in på eftermiddagen och njuta av snacks och drinkar från poolbaren.

Öppettider: 11:00-18:00 (november till april) och 10:30-18:00 (maj till oktober)

Snackbaren – Här finns en stor terrass där man kan sitta och titta ut över omgivningarna och pröva på lätta rätter och något att dricka under dagtid.

Öppettider: 11:00-18:00

Barsalongen – Den här stora baren ligger intill receptionen och är full av dagsljus som faller in genom de stora glasfönstren, med utsikt över havet. På kvällen bjuds det på underhållning här och dans till sent i en rökfri miljö. För den som vill ta sig ett bloss till drinken finns en inglasad terrass till förfogande.

Öppettider: 18:00-01:30

WIFI
  • 01rest.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.