Restauranter og barer

Under ferien eller forretningsreisen din er det svært viktig at du føler at alle sansene dine blir tilfredsstilt. Restaurantene og barene på Gloria Palace Royal Hotel & Spa tilbyr en fantastisk atmosfære, hvor du kan nyte den vennlige servicen.

Hovedrestauranten – denne restauranten har klimaanlegg og fantastisk utsikt over det lyseblå havet gjennom hele dagen. Dette er en røykfri restaurant, med en lukket terrasse. Restauranten er åpen for frokost lunsj og middag. Om kveldene, bes det om formelle klær, og det er ikke lov med korte bukser. Du kan forvente et herlig utvalg av bakverk, meieriprodukter, et appetittvekkende utvalg av pølser; den typiske spanske churros og bacon som serveres varme. Til både frokost og middag, blir du servert en variert buffé, med salater, supper, brød, kaldt kjøtt, posteier og oster. Det er åpent kjøkken med ferskt kjøtt og fisk, og flere andre valg som chips, garnityr, pasta og ris. Lag også plass i magen til desserten, for denne restauranten tilbyr rikelig med oster, frisk frukt, kaker og iskrem som får smaksløkene til å smelte.

Gjester må ha på seg lange bukser når de spiser middag i restauranten.

Åpningstider:
Frokost – 08.00 til 10.00
Lunsj – 13.00 til 15.30
Middag – 18.30 til 21.30

Kaia restaurant – For en forandring, kan du velge Kaia restaurant til middag. Den fantastiske à la carte restaurant tilbyr et bredt utvalg av internasjonale retter. Den ligger på takterrassen hvor gjestene kan nyte en fantastisk panoramautsikt.

Åpningstider: mandag til søndag fra 19.00 til 22.30

Lobby bar – nær den magiske fossen ved inngangen, serverer lobbybaren deilige cocktails og friske smoothies.

Åpningstider: 10.00 til 18.00

Bassengbaren – Nyt dagen ved evighetsbassenget og ta en velsmakende drink og litt snacks i bassengbaren hele ettermiddagen.

Åpningstider: 11.00 til 18.00 (november-april) og 10.30-18.00 (mai til oktober)

Snack bar – Med en stor terrasse, der du kan betrakte de vakre omgivelsene, nyte et lite måltid og en drink i løpet av dagen.

Åpningstider: 11.00 til 18.00

Salongbaren – Denne store baren, som ligger ved siden av resepsjonen er full av lyst i løpet av dagen, som strømmer inn gjennom de enorme glassvinduene med utsikt over havet. På kvelden, kan du nyte live underholdning med dans i et røykfritt miljø. For de som ønsker å nyte en drink og en røyk, finnes det en egen terrasse for dette.

Åpningstider: 18.00 til 01.30

WIFI
  • 01rest.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.