Gruppresor till Las Palmas och AC Hotel Gran Canaria

Det här 4-stjärniga hotellets utmärkta läge, är perfekt för grupper med det viktigaste som staden har att erbjuda inom räckhåll.

Mitt emot hotellet ligger den kända Parque Santa Catalina med många restauranger, barer och underhållning till långt in på natten. Det här torget är skådeplats för en mängd olika festivaler, som man kan få vara med om beroende på när man kommer under året – något att tänka på när man bokar.

De grupper som helst vill njuta av solen, kan lätt ta sig en promenad ner till de två stränderna som ligger i city. Playa de las Alcaravaneras ligger nära hamnen och passar utmärkt för den som vill ligga och lapa sol och som tycker om lugnt, blåskimrande vatten och gyllene sand. Surfare lockas av de ljumma temperaturerna i staden och vågorna som rullar i på Playa de las Canteras. Fiskebyn La Isleta belägen på en halvö är inte långt borta är en kanarisk pärla väl värt ett besök.

Gå på shoppingäventyr i Las Palmas. På Calle Triana, som är stadens viktigaste affärsgata, finns fullt med varuhus, butiker och härlig stämning, modernistisk arkitektur och utmärkta tapasbarer. Är man golfälskare finner man paradiset på Real Club de Golf Las Palmas och om man gärna vill pröva lyckan med spel, ska man gå till ståtliga Gran Casino Las Palmas.  

Besök de kulturella sevärdheter som utmärker Las Palmas. Missa exempelvis inte den gamla delen av staden, Vegueta, som är en traditionell kanarisk stadsdel fylld med pittoreska byggnader och charmiga torg. Museet Casa de Colón och El Museo Canario är bara två av mängder av museer i området. Konserthuset Alfredo Kraus är väl värt ett besök.

  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.