Faciliteter på AC Hotel Gran Canaria

Om man bara vill ha en skön semester eller om man måste befinna sig i närheten av en dator och vara uppkopplad till mailen, så hjälper moderna AC Hotel Gran Canaria till med alla typer av praktiska lösningar.

När man vaknar upp på det här 4-stjärniga hotellet har man det verklig bekvämt. AC Hotel Gan Canaria får stressade affärsresenärer att ta det lugnt och semesterfirare att koppla av ännu mer, med moderna faciliteter och en enastående utsikt över staden.

Den storslagna frukosten lockar med goda smaker för att ge gästerna en skön start på dagen. Till lunch och middag byter AC Hotel Gran Canaria ut den rikliga buffén mot en utsökt a la carte-meny.

På AC bar kan man få lättare rätter och drycker serverade och här kan man träffas informellt och stifta nya bekantskaper. Ta ett ljuvligt dopp i poolen på taket (öppet viss säsong) och njut av den här utmärkta hotellfaciliteten under hela vistelsen. Hotellet har handdukar till förfogande utan extra kostnad. Det finns ett väl utrustat gym att använda sig av och en ångande bastu på hotellet för gästernas välbefinnande.

De mest krävande konferensarrangörer får det de önskar på det här 4-stjärniga hotellet, som har ett stort utbud av lokaler, utrustning och WiFi-uppkoppling med hög hastighet. Om det är så att man vill ha internet-uppkoppling på rummet eller i loungen på hotellet, så kan man beställa det i receptionen. Det är gratis WiFi-uppkoppling i hotellets allmänna utrymmen.

Övrig service är kostnadsfria dagstidningar, gratis minibar, servicedisk och värdeskåp (på förfrågan).

  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.