AC Hotel Gran Canaria i Parque Santa Catalina, Las Palmas

GPS koordinater: Breddgrad 28° 8'31.46"N Längdgrad 15°25'48.92"W


Som besökare kan man förvånas över allt det Las Palmas har att erbjuda. Det är ju Gran Canarias, huvudstad och den vibrerar av kanarisk kultur och en modern livsstil. I Las Palmas kan man verkligen njuta av att bo i en stad med allt som finns av arkitektur, museer, traditionell mat, soliga stränder, mängder av affärer och ett sjudande nattliv.

AC Hotel Gran Canaria är beläget i närheten av de viktigaste sevärdheterna i staden och läget är utmärkt för den som vill ut på sightseeing och upptäcka staden. Alldeles utanför hotellet, välkomnas gästerna till Parque Santa Catalina. Det är hjärtat av staden och på det här torget finner man några av de bästa restaurangerna, barerna och nattklubbarna i Las Palmas.

Playa de las Canteras är en av de bästa stränderna i området, känd för det lugna vattnet och den mjuka, gyllene sanden. Som väl är för hotellets gäster, så ligger stranden bara en kort snabbpromenad från hotellet, inte långt från den historiskt viktiga hamnen Puerto de la Luz. Den lilla fiskebyn La Isleta, belägen på en liten halvö, ligger heller inte långt borta och det är ett utmärkt mål för en dagsutflykt.

Las Palmas är känd för att ha trevliga butiker och den som tycker om att shoppa har verkligen kommit rätt. Den mest populära shoppinggatan heter Calle Triana, men man kan också gå till köpcentret El Muelle och El Corte Inglés är värt ett besök.  

Väster om AC Hotel Gran Canaria, ligger det välkända konserthuset Alfredo Kraus Auditorium, som är en betydande kulturell mötesplats i Las Palmas. Om man vill uppleva mer av kultur, ska man absolut ta sig ett titt på staden många museer.

Gästerna kommer lätt till Gran Canarias flygplats som endast ligger 20 minuters resa från hotellet.

  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.