Gruppeferier i Las Palmas, AC Hotel Gran Canaria

Den fremragende beliggenhed for dette 4-stjernede hotel vil give grupper en nem adgang til byens mest interessante steder.

Restauranter, barer og lange timers underholdning kan nydes lige foran hotellet på den kendte Parque Santa Catalina. Afhængig af tidspunktet på året du rejser på, præsenterer dette populære torv et udvalg af festivaler – noget at overveje når du booker din ferie.

Grupper der foretrækker at ligge i solen kan nemt gå ned til de to bystrande i området. Playa de las Alcaravaneras er beliggende nær havnen og er ideel for solbadere. Surfere fristes mere af byens moderate klima og bølgerne ved Playa de las Canteras. Halvøen med byen La Isleta findes også i nærheden – en kanarisk perle der er værd at opdage.

Gå på indkøb i Las Palmas. Kendt for de uendelige stormagasiner og butikker, er Calle Triana byens primære indkøbsgade og karakteriseret ved en ungdommelig stemning, moderne arkitektur og fremragende tapasbarer. Mens aktive golfere finder paradis på Real Club de Golf Las Palmas, vil spillere opleve deres sjov på glitrende Gran Casino Las Palmas.  

Besøg de vigtige kulturelle attraktioner der karakteriserer Las Palmas. Husk at besøge byens ældste kvarter, Vegueta, en traditionel kanarisk by fyldt med idyllisk arkitektur og små charmerende torve. Museo Casa de Colon og El Museo Canario er bare to af de mange museer i området. Den fornemme Alfredo Kraus koncertsal er et must for nysgerrige sightseers.

  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.