Restauranter og barer på Vital Suites Hotel and Spa

Et uformelt spisested ved bassengkanten, en herlig hovedrestaurant og bar dedikert til live underholdning, vil gi de mest delikate øyeblikk av ferien på dette 4-stjerners hotellet.

El Capriccio restauranten har panoramautsikt over sanddynene og den grønne Maspalomas golfbanen – et hyggelig sted for å nyte enten du er klar for å spise frokost eller à la carte-middag. Innredet i milde toner, kan denne restauranten ta imot maksimalt 100 gjester og de serverer deilige middelhavsretter, i tillegg til et utvalg av internasjonale spesialiteter.  

For noen morsomme kvelder på hotellet, ta turen ned til Salon Bar. Underholdingen for gjestene er 3 til 4 dager i uken med levende musikk, og venner og familie vil sikkert like å ta en drink her etter et tilfredsstillende måltid.

Salon Bar er stengt i sommersesongen.

Ved bassengkanten kan du finne Dolce Vista Pool Bar/Restaurant, et flott alternativ for dem som foretrekker å slappe av ved bassenget. Den er åpen året rundt og serverer alt fra snacks til forfriskninger.Sjekk Prisene og Bestill Online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurants.jpg
  • 02restaurants.jpg
  • 03restaurants.jpg
wifi_en
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.