Restauranger och barer på Vital Suites Hotel & Spa

Under semestern på det här 4-stjärniga hotellet finns trevliga alternativ när man blir hungrig, som det informella matstället vid poolen, den underbara huvudrestaurangen och baren där det bjuds på live-underhållning.

Restaurang El Capriccio har panoramautsikt över sanddynerna och Maspalomas golfbanas gröna matta – denna skön vy kan man beundra både till frukostbuffén, som serveras här, eller till en elegant a la carte middag. Restaurangen är vackert dekorerad i milda färger och kan ta upp till 100 gäster och har delikat mat från Medelhavet att erbjuda, liksom en mängd internationella specialiteter.  

Om man vill roa sig på hotellet ska man gå till Salon Bar. Tre till fyra dagar i veckan bjuds det här på levande underhållning och hit kan man gå med släkt och vänner och ha det trevligt och ta sig något att dricka efter en god måltid.

Salon Bar är stängd under sommarsäsongen.

Vid poolen ligger Dolce Vista Pool Bar/Restaurang, ett härligt alternativ för den som helst vill sitta vid poolen och ta det lugnt. Serveringen är öppen under hela året och man serverar ett stort urval av lätta rätter och snacks.Se priser och boka online här

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurants.jpg
  • 02restaurants.jpg
  • 03restaurants.jpg
wifi_en
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.