Rom og suiter på Vital Suites Hotel and Spa

Roen fra nærheten til stranden bidrar til dette 4-stjerners hotellets fredlige atmosfære og komfort som alle gjester vil få gleden av å oppleve mens du overnatter på Vital Suites Hotel and Spa.

Junior suiter

De romslige junior suitene vil helt sikker glede enhver gjest med sin kombinasjon av essensen av de naturlige omgivelsene og forenklet dekor. Lyse farger, sofistikerte mønstre og sjarmerende møbler og følelsen av intimitet i disse suitene vil styrke den bekymringsløse følelsen i ferien.

Suitene inkluderer en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en separat stue med en flatskjerm-TV og en uttrekkbar seng som kan ta imot en ekstra gjest når det er nødvendig, en balkong eller terrasse vendt mot sanddynene og havet eller bassenget og dets frodige hager, samt klimaanlegg, telefon, satellitt-TV, minibar og en safe (mot en ekstra kostnad). Barnesenger kan også bli satt inn kostnadsfritt.

Badet inkluderer et badekar m/dusj, bidet, hårføner og morgenkåpe.

Romservice er tilgjengelig.

Golfutsikt

Nyt utsikten over golfbanen Maspalomas, de bemerkelsesverdige sanddynene og svømmebassenget fra sittegruppen ute på terrassen eller balkongen fra disse hjemmekoslige hotellrommene.

Disse rommene er perfekt for ditt opphold, dekorert med beroligende farger og elegante møbler, enten du reiser alene eller med en annen gjest. Inkludert er to senger, klimaanlegg, telefon, satellitt-TV, safe (mot en ekstra kostnad), samt en minibar, og gjestene har dermed alt de trenger. Babysenge kan settes inn kostnadsfritt.

Et badekar m/dusj, bidet, badekåpe og hårføner finnes på badet.

Romservice er tilgjengelig for gjester som bor på disse rommene.Sjekk Prisene og Bestill Online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
wifi_en
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.