Fasiliteter på Vital Suites Hotel and Spa

Vital Suites Hotel and Spa er stolt av å dele sine fantastiske fasiliteter og utmerkede service med sine gjester.

Siden det å ligge å slappe av ved bassengkanten under den varme kanariske solen er det idylliske feriebildet, har dette 4-stjerners hotellet 2 utendørs svømmebasseng for både voksne og bar. I vintersesongen er et av bassengene oppvarmet, noe som gir deg muligheten til å sette pris på dette anlegget året rundt.

Den fantastiske naturen som er Maspalomas sanddynene og golfbanen er en ren drøm for golfere, og bare noen få minutter unna! Imponerende krevende golfspillere, vil utfordre Maspalomas golfbane kurset og dets fasiliteter, og det er sikkert at det en enestående opplevelse. Vital Suites Hotel and Spa tilbyr greenfee rabatter sammen med andre spesielle fordeler på andre golfbaner i nærheten.   

Dekorert med en liten smak av eleganse, er rommene og suitene på dette 4-stjerners hotellet supplert med en bemerkelsesverdig utsikt over havet, golfbanen, sanddynene og palmehaven som omringer bassenget.

Dersom gjestene ønsker å nyte forfriskninger ved bassenget eller et kunstferdig måltid til middag, er restauranten og barene på dette hotellet klar for å glede alle gjester med utbredte menyer, live underholdning og smakfulle innredning.

Å besøke velværesenteret er et must på grunn av sine romersk-inspirerte termiske bad og arkitektur, tradisjonelle healing behandlinger og massasjer. I løpet av sommeren skal gjester få gratis tilgang til dette stedet en gang om dagen. En skjønnhetssalong og et fullt utstyrt treningssenter er andre tilgjengelige tjenester på dette 4-stjerners hotellet.

Kostnadsfritt trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og på noen rom.Sjekk Prisene og Bestill Online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
wifi_en
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.