Vital Suites Hotel and Spa, Maspalomas, Gran Canaria

GPS Koordinater: Breddegrad 27°45'17.80"N Lengdegrad 15°34'51.29"WSlapp av langs den sørlige kysten av Gran Canaria, Maspalomas som ligger mellom den livlige Playa del Inglés og den rolige byen Meloneras. I tillegg til nærhet til de viktigste attraksjonene i området, ligger Vital Suites Hotel and Spa med en spektakulær utsikt over Maspalomas golfbanen (den største på øya), samt imponerende vin-skulpturerte sanddyner - et kritikerrost naturreservat.

Med en beliggenhet i et rolig område hvor stillhet synker inn, vil gjestene få mulighet til å nyte freden om de er ved bassengkanten, restauranter eller i sin egen leilighet.

For de som er glade i myk, hvit sand og klart vann, ligger en rekke strender alle innen rekkevidde fra hotellet. Playa de Maspalomas, Playa San Agustín og Playa del Inglés er blant noen av de anbefalte.

Restauranter, barer og nattklubber ligger lans promenaden, som presenterer besøkende for et utvalg av mat, musikk og underholdning. Enten du foretrekker den rolige atmosfæren i Maspalomas eller frenetiske karakterer på det nærliggende feriestedet, vil gjester i alle generasjoner tilbringe store øyeblikk ute på byen.

Faro de Maspalomas, et høyt fyrtårn, markerer skillet mellom Meloneras og Maspalomas. I nærheten, ligger det veldig store Faro 2 komplekset – et kjøpesenter som vil glede enhver shopper. Yumbo-senteret ligger i Playa del Inglés, og er et stort shopping- og fritidssenter kjent for sin homofili-vennlige atmosfære.

En verden av tivoli og badeland er uendelig på dette feriestedet! Aqua Sur og Holiday World er bare noen av de mange fantastiske badelandene som er tilgjengelige for å gi en flott dagstur for hele familien.

Las Palmas lufthavn er mindre enn en time fra Vital Suites Hotel & Spa.Sjekk Prisene og Bestill Online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
wifi_en
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.