Vital Suites hotellin ja kylpylän ravintolat ja baarit

Rento uima-altaan vieressä oleva ruokapaikka, ihana pääravintola ja baari jotka ovat omistautuneet elävään viihteeseen tarjoavat tässä neljän tähden hotellissa vietetyn lomanne herkullisimmat hetket.

El Capriccio ravintolalla on panoraama näköala yli rantadyynien ja vihreän Maspalomas golfkentän – mukava maisema nauttia olette sitten hemmottelemassa bufettiaamiaisella tai tyylikkäällä à la carte illallisella. Sisustettu lempein sävyin, tähän ravintolaan mahtuu korkeintaan 100 vierasta ja se tarjoilee herkullista välimeren keittiötä, kuten myös valikoiman kansainvälisiä erikoisuuksia.  

Viihteellisiä iltoja varten hotellissa, menkää Salonkibaariin. Viihdyttäen 3 - 4 päivänä viikossa elävällä musiikilla, ystävä- ja perheryhmät tulevat varmasti nauttimaan ottaessaan drinkin täällä tyydyttävän aterian jälkeen.

Salonkibaari on suljettu kesäsesonkina.

Uima-altaan vierestä löydätte Dolce Vista allasbaarin/ravintolan, ihana vaihtoehto niille jotka rentoutuvat mieluummin uima-altaan äärellä. Tämä yritys on avoinna ympäri vuoden ja tarjoilee kaikkea välipaloista virkistysjuomiin.Tarkista hinnat ja varaa online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurants.jpg
  • 02restaurants.jpg
  • 03restaurants.jpg
wifi_en
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.