Gruppemøter på Vital Suites Hotel and Spa

Maspalomas og dens omgivelser er full av fantastiske ting å gjøre og se - gode nyheter for grupper som bor på Vital Suites Hotel and Spa.

Hvis du er en golfer eller bare nyter å slappe av på det glamourøse klubbhuset, er det å besøke Maspalomas golfbane et fint alternativ. Midt blant sanddynene, ligger en utsøkt 18 hull, par 73 golfbane, Pro Shop, restaurant og snackbar ved Maspalomas Golf Club. Ettersom det er en førsteklasses bane, vil grupper være takknemlige for rabattene på greenfee dette 4-stjerners hotellet har å by på.  

Bestill en kameltur gjennom Maspalomas sanddyner, og kos deg med det drømmeaktige landskapet, dra på en båttur for å utforske havlivet til denne øyas farvann, eller planlegg en jeep tur. Surfing, paragliding og dykking er andre aktiviteter som gruper kanskje har lyst til å prøve.

Barn vil ha en flott tid med mange underholdings- og vannparker i nærheten. Gran Canaria har noen av de største vannparkene og tivoliene som Aqua Sur og Holiday World. Grupper i alle aldre vil oppleve en eksplosjon med morsomme attraksjoner, flott mat og uteliv!

Shoppere vil være fornøyde med det mangfoldet av shoppingmuligheter i området. Faro 2 komplekset presenterer shoppere med ulike designbutikker. Besøk lokale markeder og suvenirbutikker. Det berømte Yumbo senteret ligger i Playa del Inglés.

Enten du foretrekker et internasjonalt kjøkken eller tradisjonell spansk tapas, kan det meste nytes til en fornuftig pris langs promenaden. Nattåpne steder henger på hvert hjørne av Maspalomas, men mer diskret i Playa del Inglés.

Det er også mulig å få arrangert sightseeing-utflukter til lokale museer og monumenter.Sjekk Prisene og Bestill Online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpg
  • 08random.jpg
  • 09random.jpg
wifi_en
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.