Locatie voor bijeenkomsten en bedrijfsevenementen op Gran Canaria

Als een bedrijfsbijeenkomst die gehouden wordt in San Agustín al indruk maakt vanwege de schitterende omgeving, dan zal een bijeenkomst die gehouden wordt in het Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel een duizelingwekkende ervaring worden. Dit hotel zorgt ervoor dat u zich dicht bij het reilen en zeilen van het resort bevindt, u hebt eenvoudig toegang tot het strand en de nabijgelegen badplaatsen en u profiteert van verbazingwekkende faciliteiten op het hotelterrein zelf.

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotels heeft zeven vergaderzalen van 60 m², die met elkaar kunnen worden verbonden om zo plaats te bieden aan 450 tot 500 personen in theateropstelling. In al deze vergaderzalen valt natuurlijk licht binnen, er is airconditioning en internettoegang, en op verzoek hebt u de beschikking over alle benodigde audiovisuele apparatuur.

Het hotel voorziet in speciale service tijdens bijeenkomsten en vergaderingen, waaronder pauzes met een drankje, privécocktails, lunch- en dinermenu’s, themadiners, avondentertainment en speciale thalassotherapieprogramma’s.

WIFI
  • 01meeting.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.