Vital Suites Hotel & Spa, Maspalomas, Gran Canaria

GPS Koordinater: Breddegrad 27°45'17.80"N Længdegrad 15°34'51.29"WBeliggende på sydkysten af Gran Canaria er Maspalomas placeret mellem det livlige resort Playa del Inglés og den fredelige by Meloneras. Udover sin nærhed til områdets største attraktioner, byder Vital Suites Hotel & Spa på en fantastisk udsigt over Maspalomas golfbanen (øens største), samt de imponerende klitter der er formet af vinden – et anset naturreservat.

Beliggende i et stile område hvor freden sænker sig, vil gæsterne have mulighed for at nyde den ferdelige udsigt både ved poolen, restauranten og i deres egen indkvartering.

For dem der er til blødt hvidt sand og krystalklart vand er der en række strande i nem afstand fra hotellet. Playa Maspalomas, Playa San Agustín og Playa del Inglés er nogle af de mest anbefalede.

Restauranter, barer og natklubber findes langs promenaden og byder gæsterne på et udvalg af mad, musik og underholdning. uanset om du foretrækker den stille atmosfære i Maspalomas eller det vildere liv i de nærliggende resorts, vil gæster af alle generationer tilbringe en dejlig tid i byen.

Faro de Maspalomas, et højt fyrtårn, markerer grænsen mellem Meloneras og Maspalomas. I nærheden ligger det meget store Faro 2 kompleks – et butiksenter der vil glæde enhver shopper. Yumbo Centre ligger i Playa del Inglés og er et stort butiks- og underholdningscenter der er kendt for sin gay-friendly atmosfære.

Der er en mængde af tivoliparker og vandlande i dette område! Aqua Sur og Holiday World er bare nogle af de mange fantastiske vandlande der er til rådighed og byder på en dejlig heldagsudflugt for hele familien.

Las Palmas lufthavn ligger mindre end en time fra Vital Suites Hotel & Spa.Tjek priser og bestil online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
wifi_en
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.