Vital Suites Hotel & Spa i Maspalomas på Gran Canaria

GPS koordinater: Breddgrad 27°45'17.80"N Längdgrad 15°34'51.29"WLängs den södra kusten på Gran Canaria ligger Maspalomas mellan den livliga semeasterorten Playa del Inglés och den fridfulla staden Meloneras. Vital Suites Hotel & Spa ligger inte bara nära de viktigaste turistattraktionerna i området, utan har också en fantastisk vy över Maspalomas golfbana (den största på ön) och inte minst över de imponerande sanddynerna, som formats av vinden och som är ett känt naturreservat.

Här kan man som gäst ta det lugnt, för det är lugn och ro i hela hotellanläggningen, vid poolen, i restaurangerna och också i hotellrummen och läget är väldigt fridfullt.

Är det så att man vill ha mjuk, vit sand och klart vatten, finns en mängd olika stränder att välja bland inte långt från hotellet. Playa de Maspalomas, Playa San Agustín och Playa del Inglés är bara några av de mest populära.

Längs strandpromenaden finns restauranger, barer och nattklubbar, där man kan pröva på många olika typer av mat, musik och underhållning. Om man föredrar den lugna miljön i Maspalomas, eller hellre vill ta sig till det mer livliga området som ligger granne, så finns det mycket trevligt att göra för alla åldrar.

Faro de Maspalomas, är ett högt fyrtorn som markerar gränsen mellan Meloneras och Maspalomas. Inte långt därifrån ligger Faro 2, ett stort köpcentrum, där de som älskar shopping får sitt lystmäte. Köpcentret Yumbo Centre ligger i Playa del Inglés, där det finns massor av butiker och nöjen och det är känd för sin gay-vänliga atmosfär.

På den här semesterorten tar det roliga aldrig slut, för det finns fler nöjesparker och vattenland. Aqua Sur och Holiday World är bara några av de fantastiska nöjesanläggningarna och de är toppen för en hel dag med familjen.

Det tar mindre än en timme att komma från Las Palmas flygplats till Aqua Sur and Holiday World.Se priser och boka online här

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
wifi_en
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.