Vital Suites Hotel & Spa, Maspalomas, Gran Canaria

GPS coördinaten: Geografische breedte 27°45'17.80"N Lengte 15°34'51.29"WResting along the southern coastline of Gran Canaria, Maspalomas lays between the vivid resort of Playa del Inglés and the quiet town of Meloneras. Besides its proximity to the main attractions in the area, the Vital Suites Hotel and Spa faces a spectacular view of the Maspalomas golf course (the largest on the island), as well as the impressive wind-sculpted sand dunes - an acclaimed nature reserve.

In het stille gebied waar de rust is neergedaald hebben gasten de mogelijkheid te genieten van vredige uitzichten, of zij zich nu aan het zwembad bevinden, in de restaurants of in hun eigen accommodatie.

Voor iedereen die houdt van zacht wit zand en helder water liggen er diverse stranden op korte afstand van het hotel. Het Playa de Maspalomas, Playa San Agustín en Playa del Inglés behoren tot de best aanbevolen stranden.

Restaurants, bars en nachtclubs, divers in muziek, keuken en entertainment, vindt u langs de promenade. Of u nu de voorkeur geeft aan de rustige atmosfeer van Maspalomas of het levendige karakter van het naastgelegen resort, iedere gast, van welke generatie dan ook, zal geweldige momenten beleven in de stad.

De Faro de Maspalomas, een hoge vuurtoren, markeert de grens tussen Meloneras en Maspalomas. Vlakbij vindt u het grote Faro 2 complex – een winkelcentrum voor iedere winkelliefhebber. Het Yumbocentrum, een groot winkel- en vrijetijdscentrum ligt in Playa del Inglés, en wordt geprezen om de homovriendelijke atmosfeer.

Dit resort lijkt een eindeloze wereld van kermissen en waterparken! Aqua Sur en Holiday World zijn slechts een paar van de vele fantastische waterparken, een leuk dagje uit voor de hele familie!

De luchthaven van Las Palmas ligt op slechts een uur rijden van Vital Suites Hotel & Spa.Check tarieven en boek online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
wifi_en
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.