Faciliteter på Vital Suites Hotel & Spa

Vital Suites Hotel & Spa er stolte over de vidunderlige faciliteter og den fremragende service for gæsterne.

Da det hører med til det idylliske billede af en ferie i det varme kanariske solskin at ligge ved poolen, har dette 4-stjernede hotel inkluderet 2 udendørs pools for både børn og voksne. Om vinteren er den ene pool opvarmet så du kan udnytte denne facilitet hele året.

Det imponerende syn af Maspalomas klitterne og golfbanen udgør en virkelig drøm for golfspillerne og ligger kun få minutter derfra! Den udfordrende Maspalomas golfbane imponerer de mest krævende golfspiller og dens faciliteter vil give de besøgende en enestående oplevelse. Vital Suites Hotel & Spa yder rabat på green fee, og andre specifikke fordele for andre golfbaner i nærheden.   

Indrettet med et dejligt strøg af elegance, har værelser og suiter på dette 4-stjernede hotel også en fantastisk udsigt over havet, golfbanen, klitterne og palmehaven der omgiver poolen.

Hvis gæsterne ønsker at nyde en forfriskning ved poolen eller en udsøgt middag, vil restauranter og barer på dette hotel glæde enhver gæst med de alsidige menuer, levende underholdning og smagfulde indretning.

Et besøg i wellness centeret er et must for dets fantastiske romansk inspirerede termiske bade og arkitektur, traditionelle healings behandlinger og massager. Om sommeren har gæsterne gratis adgang til dette sted en gang om dagen. En skønhedssalon og fuldt udstyret fitnesscenter er andre services på dette 4-stjernede hotel.

Trådløst internet kan benyttes gratis i lobbyen og på visse værelser.Tjek priser og bestil online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
wifi_en
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.