Vital Suites hotelli ja kylpylä, Maspalomasissa, Gran Canarialla

GPS koordinaattorit:Leveysaste 27°45'17.80"N Pituusaste 15°34'51.29"WSijaiten Gran Canarian etelärannikolla, Maspalomas sijaitsee Playa del Inglésin eloisan lomakeskuksen ja Melonerasin hiljaisen kaupungin välissä. Sen läheisyyden lisäksi alueen päänähtävyyksille, Vital Suites Hotel and Spa´lla on erinomainen näköala yli Maspalomas golfkentän (saaren suurin), kuten myös vaikuttavien tuulen muokkaaamien hiekkadyynien – suosittu luonnonpuisto.

Sijoitettu hiljaiselle alueelle jossa rauhallisuus painuu mieleen, vierailla on mahdollisuus hemmotella rauhallisilla näköaloilla olivat he sitten uima-altaalla, ravintoloissa tai omassa majoituksessaan.

Niille jotka pitävät pehmeästä valkoisesta hiekasta ja kirkkaista vesistä, valikoima rantoja ovat kaikki lyhyen matkan päässä hotellilta. Playa de Maspalomas, Playa San Agustín ja Playa del Inglés ovat suositelluimpien joukossa.

Ravintolat, baarit ja yöklubit löytyvät kävelykadun varrelta, esittäen kävijöille erilaisia keittiöitä, musiikkia ja viihdettä. Jos pidätte enemmän Maspalomasin rauhallisesta ilmapiiristä tai sen viereisen lomakeskuksen freneettisestä piirteestä, kaiken sukupolven vieraat tulevat viettämään upeita hetkiä kaupungilla.

Faro de Maspalomas, korkea majakka, merkitsee Melonerasin ja Maspalomasin välisen jaon. Läheltä, löytyy erittäin suuri Faro 2 kompleksi – ostoskeskus joka miellyttää jokaista ostajaa. Yumbo keskus sijaitsee Playa del Inglésissä ja se on suurin ostos- ja vapaa-ajan keskus, tunnettu sen homoystävällisestä ilmapiiristä.

Huvipuistojen ja vesipuistojen maailma näyttää loputtomalta tässä lomakeskuksessa! Aqua Sur ja Lomamaailma ovat vain osa monista tarjolla olevista fantastisista vesipuistoista ja ne tarjoavat upean päiväretken koko perheelle.

Las Palmasin lentokenttä on alle tunnin matkan päässä Vital Suites Hotel & Spa´sta.Tarkista hinnat ja varaa online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
wifi_en
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.