Vital Suites hotellin ja kylpylän tilat

Vital Suites hotelli ja kylpylä ylpeilee jakamalla sen ihanat tilat ja erinomaisen palvelun sen vieraiden kanssa.

Koska olla uima-altaalla lämpimän kanarian auringon alla on ihanteellinen lomakuva, tämä neljän tähden hotelli on sisällyttänyt kaksi ulkoilma uima-allasta sekä aikuisille että lapsille. Talvisesonkina yksi uima-altaista on lämmitetty, antaen teille mahdollisuuden arvostaa tätä tilaa ympäri vuoden.

Maspalomasin hiekkadyynien ja niiden ympäröimän golfkentän henkeäsalpaava maisema on todellinen unelma golfaajille ja vain parin minuutin päässä! Tehden vaikutuksen vaativiin golffareihin, haastava Maspalomas golfklubi kenttä ja sen virkistysmahdolllisuudet tulevat varmasti ottamaan kävijät mukaan verrattomaan kokemukseen. Vital Suites hotelli ja kylpylä tarjoaa alennuksia green fee-maksuissa, yhdessä muiden erityisetujen kanssa muille lähellä oleville golfkentille.   

Sisustettu tyylikkyyden autuaallisella kosketuksella,3, tämän neljän tähden hotellin huoneet ja sviitit on täydennetty merkittävillä näköaloilla yli meren, golfkentän, hiekkadyynien ja palmupuu puutarhan joka ympäröi uima-allasta.

Jos vieraat haluavat nauttia virkistysjuomista uima-altaalla tai laaditusta ateriasta illalliseksi, tästä hotellista löytyvät ravintolat ja baarit tulevat ilahduttamaan kaikkia vieraita niiden erilaisilla ruokalistoilla, elävällä viihteellä ja hyvän maun sisustuksella.

Käynti hyvinvontikeskuksessa on pakollinen johtuen sen hämmästyttävistä roomalaisinspiroiduista lämpökylvyistä ja arkkitehtuurista, perinteisistä parantavista hoidoista ja hieronnoista. Kesällä vierailla on ilmainen pääsy tähän paikkaan kerran päivässä. Kauneus salonki ja täysin varustettu kuntoiluhuone ovat muita tässä neljän tähden hotellissa olevia palveluja

Johdoton internet yhteys on aulassa ja joissakin majoituksissa, ilmaiseksi.Tarkista hinnat ja varaa online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
wifi_en
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.