Det här är Vital Suites Hotel & Spa

På Vital Suites Hotel & Spa är man stolta över att kunna erbjuda utmärkta faciliteter och utsökt service till sina gäster.

Det mest idylliska för semestern är ju att ligga vid en kanarisk pool och sola, därför finns det 2 utomhuspooler för både vuxna och barn, på det här 4-stjärniga hotellet. Under vintersäsongen är en av poolerna uppvärmd, för att man ska kunna njuta av anläggningen året om.

Maspalomas sanddyner och golfbana, som ligger i cirkel runt området, är en golfares dröm och det ligger bara ett par minuter bort! Banan som hör till Maspalomas golfklubb och allt som den har att erbjuda, imponerar på den mest kräsne golfspelare och ger en oförglömlig upplevelse. De gäster som bor på Vital Suites Hotel & Spa får rabatt på greenfee och dessutom särskilda förmåner för att spela på andra golfbanor i närheten.   

Rummen och sviterna på det här 4-stjärniga hotellet har en ljuvligt elegant design, som kompletteras med den enastående utsikten över havet, golfbanan, sanddynerna och trädgården, som omger poolen med palmer.

För de gäster som vill äta något lätt vid poolen eller ha en hel middag serverad, så finns både en restaurang och barer på hotellet som erbjuder olika slags menyer samt levande underhållning och smakfull inredning.

Gå på hälsocentret och upptäck de termiska badens romersk-inspirerade design, de olika traditionella healing-behandlingarna och olika typer av massage. Under sommaren är det gratis tillträde till hälsoanläggningen en gång om dagen. På det här 4-stjärniga hotellet finns också ett fullt utrustat gym och en skönhetssalong.

Det finns trådlöst internetuppkoppling i lobbyn och i några av hotellrummen, utan extra kostnad.Se priser och boka online här

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
wifi_en
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.