Hotelværelser og suiter

De rummelige værelser på Lopesan Villa del Conde Resort & Corallium Thalasso Hotel er kendetegnet ved moderne indretning med blide, cremefarvede vægge der fanger det naturlige lys der strømmer ind fra balkoner eller terrasser. Der er benyttet klarere farver i stueområdet på suiterne, der opnår en glad og imødekommende effekt.

Standard værelser haveudsigt

Med smuk udsigt over hotellets frodige haver er disse standard værelser tilgængelige for enkelt, dobbelt eller triple brug med to enkeltsenge. Der er en privat balkon eller terrasse med kurvestole og et bord, og ideel for en stille drink i de dejlige blide Gran Canaria nætter, mens du indendørs finder en siddegruppe med sovesofa, skrivebord, stol, sofabord og satellit tv der skaber en hyggelig atmosfære. Værelserne har separat påklædningsværelse med masser af bøjlestænger, bøjler og hylder for optimal opbevaringsplads. Yderligere faciliteter inkluderer aircondition og direkte telefon, mens minibar, Wi-Fi internetadgang og sikkerhedsboks er tilgængelige mod betaling.

Det rummelige og elegante en-suite marmorbadeværelse med dobbelt håndvaske, badekar og selvstændig bruser indeholder også hårtørrer, badekåbe og et fuldt sortiment af produkter.

Standard værelser havudsigt

Med udsigt til havet foran hotellet, er disse rummelige værelser med to enkeltsenge tilgængelig for enkelt, dobbelt eller triple brug. Gæsterne kan nyde havudsigten fra den private balkon eller terrasse med kurvestole og bord. Værelserne er forsynet med aircondition, direkte telefon, minibar, (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og Wi-Fi internetadgang (mod betaling), mens siddegruppen inkluderer en sovesofa, et skrivebord, stol, sofabord og satellit tv. Et separat pålædningsværelse har massera f plads til opbevaring af tøj.

Det luksuriøse tilhørende marmorbadeværelse har dobbelt håndvaske, badekar, selvstændig bruser, hårtørrer, badekåbe og et sæt af udvalgte produkter.

Junior suiter

Disse komfortable og rummelige 80 m² airconditionerede suiter kan rumme en tredje voksen eller to voksne og to børn og byder på idyllisk haveudsigt og en balkon med kurvestole og bord. Junior suiter har en stor afslappende dobbeltseng, direkte telefonlinje, to fladskærms satellit tv, skrivebord, DVD afspiller og gratis Wi-Fi internetadgang. Brug af minibar og sikkerhedsboks sker mod betaling. Et separat påklædningsværelse byder på fremragende opbevaringsmuligheder for dit tøj. Det separat stueområde er møbleret med sovesofa, stole, spisebord og fire stole, sofabord og tv skab.

Et fremragende en-suite marmorbadeværelse indeholder dobbelte håndvaske, badekar, selvstændig hydroterapi bruser, badekåbe, morgensko, hårtørrer og et udvalg af luksusprodukter.

Senior suiter

Disse fremragende 96 m² Senior suiter har alle en fantastisk havudsigt og kan rumme en tredje voksen eller to børn. De har en stor dobbeltseng og en rummelig privat terrasse, med solsenge, parasol, kurvestole og bord. Suiten indeholder aircondition, to fladskærms satellit tv, direkte telefonlinje, skrivebord, gratis Wi-Fi internetadgang, DVD afspiller, minibar (mod betaling) og sikkerhedsboks (mod betaling). Det tilstødende stueområde er møbleret med sovesofa, stole, sofabord, tv skab og spisebord og fire stole, og et stort separat påklædningsværelse byder på masser af skabsplads.

Der flotte en-suite marmorbadeværelser har selvstændig hydroterapi bruser, dobbelte håndvaske, badekar, badekåbe, morgensko, hårtørrer og et udvalg af produkter.

 
Lopesan Hotels & Resorts logo
 • English
 • Spanish
 • German
 • Portuguese
 • French
 • Italian
 • Russian
 • Danish
 • Finnish
 • Norway
 • Swedish
 • Nederlands

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.