Hotellrom og suiter

Moderne innkvartering karakteriserer de romslige rommene på Lopesan Villa del Conde Resort & Corallium Thalasso Hotel hvor de myke fargene på veggene fanger det naturlige lyset som stråler inn gjennom balkong- eller terrassevinduene. Lysere farger brukes i boarealet på noen av suitene, som virker muntre og imøtekommende.

Standard rom med utsikt mot hagen

Med flott utsikt over hotellets frodige hager, er disse standard rommene tilgjengelige for en, to eller tre personer med enkeltsenger. En privat balkong eller terrasse, møblert mer kurvstoler og et bord, er ideell for en rolig drink på en flott, lun kveld på Gran Canaria mens en sittegruppe, med en sovesofa, et skrivebort, en stol, salongbord og en satellitt-TV skaper et koselig selskapelig område. Rommene har en egen garderobe hvor det finnes en overflod av kleshengere og hyller som gir optimal lagringsplass. Ytterligere fasiliteter inkluderer klimaanlegg og direkte telefon, mens minibar, Wi-Fi internett og safe vil medføre ekstra kostnader.

Det romslige og elegante marmor en-suite badet med doble servanter, badekar og dusj, har en hårføner, badekåpe og et komplett sett av fasiliteter.

Standard rom med utsikt mot havet

Med utsikt mot havet foran hotellet, har disse flotte rommene to senger som er tilgjengelig for en, to eller tre personer. Gjestene kan nyte havutsikten fra balkongen eller terrassen, som er møblert med kurvstoler og et bord. Rommene er utstyrt med klimaanlegg, direkte telefon, minibar (ekstra kostnader), safe (ekstra kostnad) og Wi-Fi (ekstra kostnad), mens en sittegruppe inne inkluderer en sovesofa, en stol, et skrivebort, salongbord og satellitt-TV. En egen garderobe gir rikelig med plass til lagring av klær.

Det luksuriøse marmorbadet har doble servanter, badekar, dusj, hårføner, badekåpe og et utvalg av andre fasiliteter.

Junior suiter

Disse komfortable og rikelige suitene på 80 kvm har klimaanlegg og kan ta imot tre voksne eller to voksne og to barn. Suiten tilbyr også naturskjønn utsikt mot hagen og en møblert balkong med kurvstoler og et bord. Junior suiten tilbyr en avslappende king-size seng, direkte telefon, to flatskjerm satellitt-TV, et skrivebort, en DVD-spiller og kostnadsfritt Wi-Fi. Bruk av minibar og safe vil medføre ekstra kostnader. En egen garderobe gir fantastisk mulighet for lagring av klær. Den separate stuen er møblert med en sovesofa, stoler, spisebord og fire stoler, et salongbord og et tv-skap.

Et ypperlig marmor en-suite bad inneholder to servanter, et badekar, en dusj, morgenkåpe, tøfler, hårføner og et sett med luksuriøse fasiliteter.

Senior suiter

Disse fantastiske 96 kvm senior suitene har alle en fantastisk utsikt over havet og plass til tre voksne eller to voksne og to barn. De har en king-size seng og en romslig terrasse, utstyrt med solsenger, en parasoll, et bord og stoler. Fasilitetene som tilbys inkluderer klimaanlegg, to flatskjerm satellitt-TVer, direkte telefon, et skrivebord, kostnadsfri Wi-Fi internett-tilgang, en DVD-spiller, en minibar (ekstra kostnader) og safe (ekstra kostnader). Den private stuen er møblert med en sovesofa, stoler, et salongbord, et tv-skap og et spisebord og fire stoler mens en stor garderobe gir rikelig med lagringsplass.

Det overdådige marmorbadet har en hydroterapi dusj, doble servanter, badekar, morgenkåpe, tøfler, hårføner og et utvalg av fasiliteter.

 
Lopesan Hotels & Resorts logo
 • English
 • Spanish
 • German
 • Portuguese
 • French
 • Italian
 • Russian
 • Danish
 • Finnish
 • Norway
 • Swedish
 • Nederlands

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.