Rum och sviter på hotellet

Utmärkande för det rymliga boendet på Lopesan Villa del Conde Resort & Corallium Thalasso hotel är den moderna inredningen, med krämfärgade väggar som fångar in dagsljuset som flödar in genom balkonger och terrasser. I några av sviternas vardagsrum, har man använt sig av starkare färger, för att få ett glatt och välkomnande intryck.

Standardrum, trädgårdsutsikt

De här rummen har vacker utsikt över hotellets grönskande trädgård, enkelsängar och de är till för en, två eller tre personer. En egen terrass eller balkong möblerad med korgstolar och bord, är toppen när man vill ta sig en drink och njuta av de varma kvällarna på Gran Canaria, men det finns också mysigt utrymme inomhus i sitthörnan med bäddsoffa, skrivbord, stol, soffbord och satellit-TV. Rummet har bra extra-utrymme i ett separat garderobsrum med klädräck, hängare och hyllor. Andra faciliteter är luftkonditionering och direkttelefon och om man använder sig av rummets minibar, wifi-uppkoppling eller värdeskåp, tillkommer en extra avgift.

Badrummet ligger i direkt anslutning till sovrummet och har dubbelt handfat, badkar och separat dusch, liksom hårtork, badrock och en komplett uppsättning toalettaccessoarer.

Standardrum, havsutsikt

De här rummen ligger mitt emot havet som breder ut sig framför hotellet och det är rymligt boende med enkelsängar för en, två eller tre personer. Man har vacker utsikt över havet från den egna balkongen eller terrassen, som möblerats med stolar och bord. Rummen är utrustade med luftkonditionering, direkttelefon, minibar (extra avgift), värdeskåp (extra avgift) och wifi-uppkoppling (extra avgift). I soffhörnan finns bäddsoffa, stol, skrivbord, soffbord och satellit-TV. I det separata garderobsrummet finns extra plats för klädförvaring.

De lyxiga marmorklädda badrummen som hör till har dubbelt handfat, separat dusch, hårtork, badrock och en uppsättning toalettaccessoarer.

Juniorsvit

I de här bekväma och rymliga sviterna på 80m² med luftkonditionering, får det plats ytterligare en vuxen eller två vuxna och två barn och det finns skön utsikt över trädgården, samt en balkong med korgstolar och bord. Juniorsviterna har stor säng i kingsize-storlek för skön sömn, direkttelefon, två TV-apparater med satellit-kanaler och plattskärm, skrivbord, DVD-spelare och gratis wifi-uppkoppling. Om man använder minibar eller värdeskåp, tillkommer en extra kostnad. Ett separat garderobsrum ger extra förvaringsutrymme och ett separat vardagsrum har bäddsoffa, stolar, matbord med fyra stolar, soffbord och TV-skåp.

Det finns ett utsökt badrum med marmorklädda väggar i direkt anslutning till sovrummet, med badkar, separat dusch med hydroterapi, badrock, badtofflor, hårtork och lyxiga toalettaccessoarer.

Seniorsvit

De utsökta seniorsviterna är 96 m² stora och har enastående havsutsikt och här ryms ytterligare en vuxen eller två vuxna och två barn. De är utrustade med säng i kingsize-storlek, en rymlig terrass med solsängar, parasoll samt korgstolar och bord. För övrigt är sviten utrustad med luftkonditionering, två TV-apparater med satellit-kanaler och plattskärm, direkttelefon, skrivbord, gratis wifi-uppkoppling, DVD-spelare, minibar (extra avgift) och värdeskåp (extra avgift). Den separata vardagsrumsdelen har bäddsoffa, stolar, soffbord, TV-skåp och matbord med fyra stolar och det finns ett stort, separat garderobsrum för extra förvaringsutrymme.

I de lyxiga, marmorklädda badrummen hittar man separat dusch med hydroterapi, dubbelt handfat, badkar, badrock, badtofflor, hårtork och toalettaccessoarer.

 
Lopesan Hotels & Resorts logo
 • English
 • Spanish
 • German
 • Portuguese
 • French
 • Italian
 • Russian
 • Danish
 • Finnish
 • Norway
 • Swedish
 • Nederlands

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.