Hotellin huoneet ja sviitit

Nykyaikainen sisustus on tyypillistä Lopesan Villa del Conde Resort & Corallium Thalasso hotellin tilaville huoneille jossa pehmeät, kermanväriset seinät vangitsevat päivänvalon joka heijastuu läpi parvekkeiden ja terassien. Kirkkaimpia värejä käytetään joidenkin sviittien olohuoneessa, lisäten iloisen ja tervetulleeksi toivottavan sävyn kaikkeen.

Perustyyppinen huone näköaloilla yli puutarhan

Tarjoten ihanat näköalat yli hotellin rehevien puutarhojen, nämä perustyyppiset huoneet tuplasängyllä ovat saatavilla yhdelle, kahdelle tai kolmelle hengelle. Yksityinen parveke tai terassi, kalustettu korituoleilla ja pöydällä, on ihanteellinen hiljaiselle drinkille Gran Canarian ihanina lempeinä iltoina samalla kun istuma-alue, jossa on sohvasänky, pöytä, tuoli, kahvipöytä ja satelliitti-TV luovat kodikkaan juhlavan alueen. Huoneissa on erillinen pukuhuone jossa monet kiskot, henkarit ja hyllyt tarjoavat optimaalisen varastotilan. Lisäpalvelut sisältävät ilmastoinnin ja suoravalinta puhelimen samalla kun minibaari, Wi-Fi internet yhteys ja kassakaappi vaativat lisämaksun.

Tilava ja tyylikäs yhdistetty marmorikylpyhuone kahdella pesualtaalla, kylpyammeella ja erillisellä suihkulla tarjoaa myös hiustenkuivaajan, kylpytakin ja täydellisen valikoiman virkistysmahdollisuuksia.

Perustyyppinen huone merinäköaloilla

Avautuen yli hotellin edessä olevan kutsuvan valtameren, nämä tilavat huoneet tuplasängyllä ovat saatavilla yhdelle, kahdelle tai kolmelle hengelle. Vieraat voivat nauttia näköaloista yli valtameren parvekkeen tai terassin yksityisyydestä, kalustettu korituoleilla ja pöydällä. Huoneet on varustettu ilmastoinnilla, suoravalinta puhelimella, minibaarilla (lisämaksusta), kassakaapilla (lisämaksusta) ja Wi-Fi internet yhteydellä samalla kun istuma-alue sisältää sohvasängyn, tuolin, pöydän, kahvipöydän ja satelliitti-TV:n. Erillinen pukuhuone tarjoaa runnsaasti tilaa vaatevarastolle.

Ylellisissä yhdistetyissä marmorikylpyhuoneissa on kaksi pesuallasta, kylpyamme, erillinen suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakki ja täydellinen valikoima virkistysmahdollisuuksia.

Juniorisviitit

Nämä mukavat ja tilavat 80 m² ilmastoidut sviitit voivat majoitaa kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lasta ja ne tarjoavat maisemarikkaat näköalat yli puutarhojen ja parvekkeen joka on kalustettu korituoleilla ja pöydällä. Juniorisviitit tarjoavat rentouttavan king size sängyn, suoravalinta puhelimen, kaksi litteätä satelliitti-TV:tä, pöydän, DVD soittimen ja ilmaisen Wi-Fi internet yhteyden. Minibaarin ja kassakaapin käyttö vaativat lisämaksun. Erilinen pukuhuone tarjoaa uskomattomat vaatteiden varastotilat. Erillinen olohuone on kalustettu sohvasängyllä, tuoleilla, ruokapöydän ja neljä tuolia, kahvipöydän ja TV-kaapin.

Erinomainen yhdistetty marmorikylpyhuone sisältää kaksi pesuallasta, kylpyammeen, erillisen vesiterapiasuihkun, kylpytakin, tossut, hiustenkuivaajan ja valikoiman ylellisiä virkistysmahdollisuuksia.

Seniorisviitit

Nämä suurenmoiset 96 m² seniorisviitit ylpeilevät kaikki uskomattomilla merinäköaloilla ja ne voivat majoittaa kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lasta. Niissä on king size sänky ja tilava yksityinen terassi, joka on varustetu aurinkotuoleilla, -varjoilla, koripöydällä ja -tuoleilla. Sviittipalvelut sisältävät ilmastoinnin, kaksi litteätä satelliitti-TV:tä, suoravalinta puhelimen, pöydän, ilmaisen Wi-Fi internet yhteyden, DVD soittimen, minibaarin (lisämaksusta) ja kassakaapin (lisämaksusta). Yhdistyvä olohuone on kalustettu sohvasängyllä, tuoleilla, kahvipöydällä, TV-kaapilla ja ruokapöydällä ja neljällä tuolilla samalla kun suuri, erillinen pukuhuone tarjoaa suuren varastotilan.

Tehty marmorista, nämä ylenpalttiset yhdistetyt kylpyhuoneet tarjoavat erillisen vesiterapiasuihkun, kaksi pesuallasta, kylpyammeen, kylpytakin, tossut, hiustenkuivaajan ja valikoiman virkistysmahdollisuuksia.

 
Lopesan Hotels & Resorts logo
 • English
 • Spanish
 • German
 • Portuguese
 • French
 • Italian
 • Russian
 • Danish
 • Finnish
 • Norway
 • Swedish
 • Nederlands

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.