Rum och sviter på Vital Suites Hotel & Spa

På det här 4-stjärniga hotellet kan alla gäster njuta av den sköna, strandnära atmosfären och det skapar en härlig, fridfull stämning för alla som bor på Vital Suites Hotel & Spa.

Juniorsviter

Som gäst hänförs man av de rymliga juniorsviterna, där designen tagit inspiration från den vackra naturen som omger hotellet, i kombination med en stilfull dekor. Sviterna har utsmyckats i ljusa färger, eleganta mönster och charmig möblering och man får här ett högst privat utrymme för en skön och bekymmersfri vistelse.

Det här boendet har dubbelsäng eller två enkelsängar, en separat vardagsrumsdel med TV med plattskärm och en utdragssäng för ytterligare en gäst vid behov, samt balkong eller terrass som vetter mot sanddynerna och havet och den grönskande trädgården. I rummet finns också luftkonditionering, telefon, satellit-TV, minibar och ett värdeskåp (avgift). Babysäng kan ställas in utan kostnad.

I badrummet finns det badkar-dusch, bidé, hårtork och badrock.

Det finns också rumsservice att beställa.

Golfutsikt

De här hotellrummen är hemtrevliga och från sittgruppen på balkongen eller på terrassen har man utsikt över Maspalomas golfbana, de enastående sanddynerna och över poolen.

De här rummen är inredda med milda färger som kompletterar de eleganta möblerna, perfekta för en skön vistelse om man så reser ensam eller i sällskap. Det finns två enkelsängar, luftkonditionering, telefon, satellit-TV, värdeskåp (avgift) samt en minibar, så här finns allt man behöver. Barnsäng kostar inget extra.

I badrummen finns badkar med dusch, bidé, badrock och hårtork.

De gäster som bor i de här rummen har möjlighet att beställa rumsservice.Se priser och boka online här

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
wifi_en
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.