Grupparrangemang på Vital Suites Hotel & Spa

För grupper som bor på Vital Suites Hotel & Spa finns mycket att se och göra i Maspalomas och i omgivningarna där omkring.

Den som är golfspelare eller bara tycker om att ta det lugnt på ett elegant klubbhus, ska besöka Maspalomas golfbana. Grupper kan spela på den utsökta golfbanan, som ligger vid sidan om sanddynerna och har 18 hål, par 73, och vid Maspalomas klubbhus finns en ProShop, restaurang och snackbar. Det här är en bana i världsklass och för grupper är det en stor fördel att bo på det här 4-stjärniga hotellet, för de får rabatt på greenfee.  

Boka en kamelsafari genom Maspalomas sanddyner och njut av det drömlika landskapet, ta en tur i båt och upptäck vad som gömmer sig i havens djup runt ön, eller åk på jeeptur! Andra aktiviteter grupper kan göra är surfing, paragliding och dykning.

För barn finns många nöjesparker och vattenland i närheten. Gran Canaria har några av de största vatten- och nöjesanläggningarna, som Aqua Sur och Holiday World. Alla åldrar har det toppen i karusellerna och det finns flera matställen och ett sjudande nattliv.

Den som tycker om att shoppa har ett stort utbud att välja bland i området. Faro 2 är ett affärscentrum med flera designbutiker. Man kan också besöka lokala marknader och souveniraffärer. Det berömda köpcentret Yumbo ligger i Playa del Inglés.

Om man föredrar internationellt kök eller hellre vill ha spanska tapas, så kan man hitta det och mer, till hyggliga priser längs strandpromenaden. Det är olika evenemang under natten på gång överallt i Maspalomas, även om det är lite mer dämpat än i Playa del Inglés.

Det går också att arrangera utflykter för sightseeing till lokala sevärdheter och museer.Se priser och boka online här

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpg
  • 08random.jpg
  • 09random.jpg
wifi_en
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.