Vital Suites hotellin ja kylpylän ryhmätapahtumat

Maspalomas ja sen ympäristö on täynnä fantastisia paikkoja tehdä ja katsella – upeita uutisia ryhmille jotka yöpyvät Vital Suites hotellissa ja kylpylässä.

Jos olette golffaaja tai vain nautitte oleskelusta loistokkaalla klubitalolla, käynti Maspalomas golfkentällä on hieno vapaa-ajan vaihtoehto. Sijaiten hiekkadyynien keskellä, ryhmät löytävät erinomaisen 18 reiän, par 73 golfkentän, ammattilaisten kaupan, ravintolan ja välipala baarin Maspalomas golfklubilta. Ollen maailmanluokan kenttä, ryhmät tulevat varmasti arvostamaan alennuksia green fee-maksuista jotka tällä neljän tähden hotellilla on tarjolla.  

Varatkaa kameliajelu läpi Maspalomas hiekkadyynien ja hemmotelkaa sen unenomaisella maisemalla, menkää veneajelulle tutkimaan tämän saaren vesien valtamerielämää, tai suunnitelkaa jeeppiretki. Lainelautailu, varjoliito ja laitesukellus ovat muita aktiviteettejä joita ryhmät ehkä haluavat kokeilla.

Lapsilla tulee olemaan hauskaa monilla läheisillä viihde- ja vesipuistoilla. Gran Canarialla on joitakin suurimpia vesipuistoja ja huvipuistoja kuten Aqua Sur ja Lomamaailma. Kaiken ikäiset ryhmät tulevat nauttimaan huviajeluilla, ruokatiloilla ja yöelämällä!

Ostosten tekijät tulevat mieltymään alueen ostosmahdollisuuksien moninaisuudesta. Faro 2 kompleksi esittää ostosten tekijöille erilaisia merkki muotiliikkeitä. Käynti paikallisilla toreilla ja matkamuisto myymälöissä ovat muita ehdotuksia. Tunnettu Yumbo keskus on Playa del Inglésissä.

Jos pidätte enemmän kansainvälisestä keittiöstä tai perinteisestä espanjalaisesta tapaksesta, suurimmasta osaa voi nauttia kohtuulliseen hintaan aivan kävelykadun vieressä. Myöhäisillan viettopaikat ovat Maspalomasin joka kulmassa, vaikkakin hienovaraisemmin kuin Playa del Inglésissä.

On myös mahdollista järjestää kiertokäynti retkiä paikallisiin museoihin ja muistomerkeille.Tarkista hinnat ja varaa online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpg
  • 08random.jpg
  • 09random.jpg
wifi_en
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.