Vital Suites hotellin ja kylpylän huoneet ja sviitit

Tämän neljän tähden hotellin rannan viereinen tyyneys myötävaikuttaa rauhalliseen ilmapiiriin ja mukavuuteen jotka kaikilla vierailla on mahdollisuus kokea kun yöpyvät Vital Suites hotellissa ja kylpylässä.

Juniorisviitit

Yhdistäen sen luonnon ympäristön olemuksen pelkistetyn sisustuksen kanssa, tilavat juniorisviitit tulevat varmasti miellyttämään kaikkia vieraita. Koristeltu kevyillä väreillä, hienostuneilla malleilla ja viehättävillä huonekaluilla, näiden sviittien yksityisyyden tunne lisää huoletonta tunnetta lomallanne.

Sisältäen kahden hengen sängyn tai tuplasängyn, erillisen olohuoneen litteänäyttöisellä TV:llä ja ulosvedettävällä sängyllä majoittamaan lisävieraan tarvittaessa, parvekkeen tai terassin avautuen yli hiekkadyynien ja meren tai uima-altaan ja sen rehevien puutarhojen, huoneessa on myös ilmastointi, puhelin, satelliitti-TV, minibaari ja kassakaappi (lisämaksusta). Pinnasänkyjä voi myös pyytää ilmaiseksi.

Kylpyhuoneet sisältävät kylpyamme-suihkun, bideen, hiustenkuivaajan ja kylpytakin.

Huonepalvelua voi pyytää.

Huone golfnäköalalla

Katselkaa näköaloja yli Maspalomas golfkentän, merkittävien hiekkadyynien ja uima-altaan istuma-alueelta joka on sijoitettu näiden kodikkaiden hotellihuoneiden terassille tai parvekkeelle.

Sisustettu pehmeällä värikaavalla ja täydennetty tyylikkäillä huonekaluilla, nämä huoneet ovat täydellisiä käynnillenne, matkustatte sitten yksin tai toisen vieraan kanssa. Sisältäen kahdenhengen sängyn, ilmastoinnin, puhelimen, satelliitti-TV:n, kassakaapin (lisämaksusta), kuten myös minibaarin, vierailla tulee olemaan kaikki tarvitsemansa. Pinnasängyt ovat ilmaiset.

Kylpyamme ja sisällytetty suihku, bidee, kylpytakki ja hiustenkuivaaja löytyvät kylpyhuoneista.

Näihin huoneisiin majoitetut vieraat voivat pyytää huonepalvelua.Tarkista hinnat ja varaa online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
wifi_en
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.