wifi_en

Rum och sviter på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

På det här hotellet finns mysiga rum och sviter, så man kan njuta av en riktigt skön ”semester på landet” på en av de vackraste platserna på hela ön.

Dubbelrum

De här dubbelrummen passar naturälskare, för de har utsikt över den gröna, frodiga dalen och hotellets omgivningar. Rummens miljö är mycket trivsam, med möbler i kolonial stil, rustika trägolv, varma färgtoner och utmärkt utrustning.

Alla de här rummen har utsikt över bergen från fönster, balkong eller terrass, sovrum med två enkelsängar och en kombinerad vardagsrumsdel. Den utrustning som finns till förfogande är luftkonditionering, direkttelefon, minibar (tom), värdeskåp (hyres) och satellit-TV. I badrummet finns hårtork. Om det finns behov av babysäng, kan det sättas in utan extra kostnad.

Junior Suite

Utmärkande för de här sviterna är att de är rymliga och är väl utrustade - ett utmärkt val för den som tycker om vacker utsikt, enkel och fräsch inredning och ett avskilt boende. Polerade trägolv, stora fönster, balkong eller terrass ger en boendet en rustik charm och ledig stil, för att man ska trivas gott i de här sviterna.

Det finns ett stort sovrum med dubbelsäng och kombinerat vardagsrum, liksom badrum med hårtork och badkar med hydromassage. Vidare har sviterna satellit-TV, luftkonditionering, direkttelefon och värdeskåp (hyres) till gästernas förfogande. De som har baby med på resan, kan babysäng insatt utan extra kostnad.

 
  • hotel_02.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_01.jpg
 

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.