wifi_en

Restauranger och barer på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

Restaurangerna och barerna på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas, har ordnat allt till det bästa för gästerna med ett läckert utbud och toppar besöket med en enastående utsikt som ”extrarätt”.

Den 4-stjärniga restaurangen Santiago el Grande, har allt från internationella bufféer till vegetariska rätter, traditionell kanarisk mat och desserter som ger mersmak och överträffar alla förväntningar. Hotellets kock vet att hälsosam mat leder till en hälsosam livsstil och vill gärna ställa upp på de önskemål som gästerna kan ha.

Typiska rätter som ropa vieja (en kötträtt), carajacas (iberiskt kött med potatis och nudlar), eller unika smaker som friterad ost med syltad tomat, faller alla gäster på läppen. Santiago el Grande kan ta emot upp till 250 gäster och passar utmärkt för banketter och nöjesevenemang.

Gäster med halvpension kan besöka den anslutande a la carte restaurangen, men det betalas separat.

I baren i lobbyn kan man ta det lugnt och träffa folk och njuta av något att dricka och av bakelser! Här serveras nygjorda bakelser av hotellets egen mästerkock och det finns många läckerheter att pröva på. Här kan man också smaka på det stora utbudet av kaffevarianter och chokladdrycker som hotellet har som specialitet.

Den som solar vid poolen, kan ta sig till poolbaren och be att få en tropisk drink blandad åt sig, som ”pricken över i” på en perfekt semester.

 
  • hotel_02.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_06.jpg
 

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.