wifi_en

Bröllop och gruppresor till Gran Canaria och Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

När man bor här tillsammans med en grupp, ska man verkligen se till att ta till vara på alla olika möjligheter till aktiviteter och nöjen som finns.

Grupper som kommer för naturens skull, kommer att ha en utmärkt semester på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas. Här finns klätterstigar, bergsklättring, vandringar, turer med fyrhjuling och terräng-cykel genom San Bartolomé de Tirajanas landskap, som kan ordnas för alla grupper som vill ut på äventyr.  

Populära platser för de här aktiviteterna är Pilacones och Roque Nublos naturområden, en kort körväg bort. Den som vill pröva på något nytt kan lära sig “herde-hopp”, en kanarisk folksport som har sitt ursprung i herdarnas arbetssätt på Gran Canaria.

Men San Bartolomé de Tirajana är också en plats som är till för att ta det lugnt. Här ska man ta sig tid att meditera, läsa böcker eller beundra det härliga landskapet som finns i den här trevliga byn. På hotellet kan grupper roa sig med aerobics, bågskytte, strandvolleyboll och bordtennis varje dag (6 gånger i veckan). Det finns också bordtennisbord, dart, tennisplan utomhus, ett rum med vikter och gym till förfogande.

Andra fritidsaktiviteter på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas är vinprovning, yoga, keramik, kurser i smyckestillverkning och hantverk som man också kan roa sig med i grupp.

Passa på att besöka alla temaparker och vattenland som finns runt ön och utforska byns kultur med gruppen under en helkväll med traditionell mat.

På det här lantligt inspirerade hotellet går det att organisera bröllop, där dagen garanterat blir oförglömlig. Här kan både brud och brudgum glädjas över utsökt mat, blomsterarrangemang, underhållning och enastående utsikt över landskapet.

 
  • hotel_02.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_05.jpg
 

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.