wifi_en

Det här är Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

Den som kommer till Hotel Rural Paradise Las Tirajanas kan se fram emot att få en avkopplande semester bland höga berg och kunna njuta av alla de faciliteter och service som hotellet har att erbjuda.

De gäster som lockas av Gran Canarias sköna klimat, kommer att tycka om den härliga utomhuspoolen på det här lantligt inspirerade hotellet. För att man ska kunna njuta av den här poolen under hela året, kan vattnet värmas upp och poolen täckas över med ett tälttak, beroende på väderlek.

Man mår som en prins i rummen och sviterna på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas. Det tar inte lång stund innan man känner sig hemmastadd här, med hotellets vackra design i kolonial-stil, utsikten över bergen och all den utrustning som finns till förfogande på hotellrummet.

Det här 4-stjärniga hotellet är charmigt inrett med en lounge med öppen spis och TV-hörna, det finns en souvenirbutik, internethörna (avgift) och en bar i lobbyn. För gästernas service finns det också bagagerum, samt WiFi-uppkoppling i lobbyn (avgiftsfritt) tillgängligt.

För att göra vistelsen fullkomlig ska man pröva den delikata buffén eller a la carte-middag på Santiago el Grande och ta en god drink vid poolbaren. Besök Spa Vulcano & Wellness center och ha det härligt med allt det som finns där för avslappning och njutning.

Under semestern vill man ha något att roa sig med och på det här 4-stjärniga hotellet har man tänkt på allt för underhållningen. Det finns kreativa dagaktiviteter (kurser i målning, smycketillverkning, hantverk, osv.), tennisplan utomhus, ett gym, en bågskyttebana, strandvolleyboll, dart, bordtennis och lekplats för de minsta, så här kan man roa sig i timmar.  

Det går också bra att organisera möten och events på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas, som är en destination som passar utmärkt för konferenser, eller för den som går i giftastankar.

 
  • hotel_03.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_06.jpg
 

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.