wifi_en

Hotel Rural Paradise Las Tirajanasin huoneet ja sviitit

Eläkää äärimmäinen maaseutuloma yhdessä saaren kauneimmista sijainneista ja hyötykää täysin kodikkaista huoneista ja sviiteistä joilla tämä neljän tähden hotelli ylpeilee.

Kahden hengen huoneet

Avautuen yli rehevien vihreiden laaksojen ja hotellia ympäröivien vuorten, nämä kahden hengen huoneet tulevat miellyttämään jokaista luonnosta pitävän. Koostuen siirtomaatyyliin inspiroivista huonekaluista, maalaistyylisistä puulattioista, lämpimistä väreistä ja valikoimasta palveluja, nämä huoneet tulevat luomaan täydellisen ilmapiirin käynnillenne.

Näköalat yli vuorten, ikkunoista parvekkeilla tai terasseilla, makuuhuone tuplasängyllä ja yhdistetty olohuone, ovat hallitsevia näissä huoneissa. Ilmastointi, suoravalinta puhelin, minibaari (tyhjä), kassakaappi (vuokrattavaksi), ja satelliitti- TV on sisällytetty myös mukavuudeksenne. Hiustenkuivaaja on löydettävissä kylpyhuoneesta. Pinnasänkyjä voi myös pyytää ilmaiseksi.

Juniorisviitti

Arvostettu niiden tilavuudesta ja täydellisestä valikoimasta sisätiloja, nämä sviitit ovat täydellinen valinta vieraille jotka arvostavat kauniita näköaloja, yksinkertaista ja virkistävää sisustusta, kuten myös läheisyyden tunnetta niiden majoituksessa. Rento säteily, kiillotetut puulattiat, yhdessä suurien ikkunoiden, parvekkeiden tai terassien kanssa, täydentävät näissä sviiteissä olevaa maaseutu tyyliä.

Suuri makuuhuone kahden hengen sängyllä ja yhdistetyllä olohuoneella, kuten myös kylpyhuone hiustenkuivaajalla ja vesihieronta kylpyammeella löytyvät. Satelliitti-TV, ilmastointi, suoravalinta puhelin ja kassakaappi (vuokrattavaksi) on lisätty mukavuudeksenne. Vauvojen kanssa matkustavat voivat pyytää pinnasängyn ilmaiseksi.

 
  • hotel_03.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_01.jpg
 

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.