wifi_en

Hotel Rural Paradise Las Tirajanasin ravintolat ja baarit

Tuomalla vieraille esille herkullisia ehdotuksia, Hotel Rural Paradise Las Tirajanasin ravintola ja baarit ennakoivat vieraiden saapumisen jotka arvostavat laaturuokailua, kauhallisella “vieressä” olevaa henkeäsalpaavaa maisemaa .

Kansainvälisistä bufeteista, kasvisruokiin, perinteisiin kanarialaisiin resepteihin ja jälkiruokiin jotka saavat teidät pyytämään lisää, neljän tähden ravintola ‘Santiago el Grande’ ylittää odotuksenne. Uskoen että terveellinen ruokavalio johtaa parempaan elämäntyyliin, hotellin keittiömestari käsittelee ylpeänä vaativimmat pyynnöt jotta voisitte mahdollisimman hyvin.

Tyypillisiä ruokia kuten ‘ropa vieja’ (eri lihoja), ‘carajacas’ (Iberian niemimaan lihaa perunoilla ja nuudeleilla), tai ainutlaatuisia makuja kuten friiterattu juusto tomaattimarmelaadilla, tulevat varmasti tyydyttämään makuaistinne. ‘Santiago el Grandeen’ mahtuu 250 ihmistä ja se on ihanteellinen juhla-aterioille ja vapaa-ajan tapahtumille.

Yhdistettyyn à la carte ravintolaan pääsevät puolihoito vieraat, vaikkakin, siitä otetaan lisämaksu.

Aulabaari on upea paikka istua ja rauhoittua samalla kun nautitte juomasta ja herkullisessa - leivonnaisesta! Tarjoillen hotellin oman keittiömestarin tuoreesti paistamia leivonnaisia, vieraat tulevat hämmästymään tarjolla olevista erinomaisista herkuista. Eri kahvit ja kaakaot ovat muita erikoisuuksia joilla tämä hotelli ylpeilee.

Samalla kun otatte aurinkoa rentouttavan uima-altaan äärellä, menkää kohti allasbaaria ja tilatkaa trooppinen cocktail huipentamaan näitä täydellisiä lomahetkiä.

 
  • hotel_06.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_03.jpg
 

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.